måndag 13 augusti 2012

Aj aj sista semesterveckan!

Hej på er, här njuts det till fullo!

 Fotografering utav vårat hem/hus är nu KLART, känns jätte bra, även fotografen var jätte nöjd, han sa: det är inte varje gång man kommer "till dukat bord!" åh då får man väl sträcka på sig!?:) Så nu väntas de.......!!!!!
Vädret ganska okej, ingen sol men varmt ändå! På hemmafronten har ja städat tvättstugan (herrgud va damm), har hunnit storstäda inne (men björkfröna får ligga som en extra inrednings detalj:), barnen de leker, kompisar hit och dit, har även hunnit planera lite inför hösten mä ny interiör, kläder, skolstarten, jaa ni vet väl!?:)
På Tallbacka nu skall byggstarten till altanen snart dras igång, väntar mä spänning, en bild jag har haft i mitt huvud länge tror jag snart kommer att bli sann, tom pirrig inför resultatet!:) Stora gamla fönster och parrdörren orkade vi hitta lokalt, såå bra vettni, tänk om en skulle behövt frakta fönster 50 mil, herregud tur man slapp det, fönster med gammalt glas mm, uj uj uj!
Idag är kusin vitamin här, goa G, han ska även vara nattgäst, så i kväll om de håller uppe får d bli fiske! 
Nu skall jag spraya en tallrikshylla till vårat sovrum, fick lite inspiration från senaste Isabella`s, har ni inte tittat i den så kööööp, mycket mysiga detaljer, recept, trädgård planer mm.

Får inte ordning på fotoinläggen, nu skall nån kunnig få kolla på d! Ledsen för de men...de kommer, lovar er!:)

Ha en go fortsatt go dag, kramen te er alla där ute! 
(pssst, vi har andra/mera planer på G oxå, men de håller ja på en stund till! Den som väntar får kanske se.........!)1 kommentar:

  1. Hoppas allt är bra med Er och att Ni haft en fin sommar!! Här på ön känns det som att hösten är kommen...Alldeles för tidigt!!! Nu vill man bara måla om, fixa och dona...men först blir det ett besök på Formex för inköp av lite höstnytt till butiken!
    Gotlandskramar

    SvaraRadera

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka