tisdag 10 april 2012

Boråstapeter, Vintage!...

Hej på er!

Jaa, en dag gick de, kände så för att kontakta omvärlden igen, ha varit såå fullt upp så jag ha typ skrivit upp dag för dag, nejdå inte riktigt så illa men jag har ju startat eget ni vet och då är det mycket som skall klaffa! Åh så jobbar jag ju som anställd oxå!
Påskfirandet har varit så kosligt med mycket god mat, härliga träffar, och helt jätte mysiga besök utav släkt, vänner mfl.
I dag är både jag, barnen och käre T lediga, vi började morgonen med att provelda den nya kaminen på övervåningen, shit vad varmt och gott de blev, åh så mysigt! Råsurt ute så vi tyckte de passade bra idag! Vi sa till varann att tänk om strömmen går mitt i smäll kalla vintern och vi kan brassa på kaminerna  både på nedervåningen och övervåningen, myyyyyys faktor med 100%! 
I går så tapetserade jag sovrummet, den lilla snedväggen i vårat sovrum, tapeterna är från Boråstapeter, blev som en liten sponsor/bidrag från dem till fotograferandet i vårat hus! (go leverantör må jag säga!) Pärmen heter "Vintage"! och de är en text tapet! Passade bra på en liten yta!

Hoppas ni alla haft en supergod ledighet som vi!?:)

Ne nu skall jag återgå till fejandet i min klädkammare, håller på med lite omändring i hylldelarne och urplockning av diverse kläder!!!!


Boråstapet, Vintage!
Ha en go Tisdag alla vänner! kram kram Johanna

1 kommentar:

  1. Var har du köpt den tapeten? Ur snygg, om du inte minns. Vet du vart det går att få tag i sådana? Kram

    SvaraRadera

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka