onsdag 22 februari 2012

Vårkänslor så det sprudlar om d!.....

Hej på er!

Oj oj oj vad härligt de är! Man vill bara feja feja hela tiden, både ute och inne, på utefronten så är det sååå mycket att ta vara på efter allt som gömt sig under snön, trasiga leksaker, grenar, kvistar och mycket annat!:)
Fågel kvitter hör man ju oxå om man tar sig tid att stanna upp för en stund:) Härligt!
I vårat vardagsrum har jag faktiskt tagit in lite pastellfärg, dov rosa, har tagit upp den färgen på klotljus, lampskärmar, och soffkuddarna!

I dag är jag och lillen lediga, jag har grejat lite med djuren medans lillen tittade på Byggare Bob, sen har vi städat toalett skåpet (herregud säger jag bara, en hel bärkasse full med skräp och skit!), tagit fram nya köks krukor, planterat om Alla Mårbacka pelargonier, dom har vi placerat ut lite överallt, får strax se hur många som klarat av övervintringen i våran källlare! Så har vi tittat på Pingu och fikat, mys och jätte viktigt för lillen!  "Kan vi fikja nu mamma åsså mysa oss" säger han, goding där!:)

Med posten i dag kom nya Isabellas, så många goda recept, skall sätta mig i kväll och lusläsa den! 

Måste bara säga till alla er som är giftassugna och som ligger i dessa tankar!

...Att i år är det ju skottår, alltså 29 dagar i Februari månad, vilket betyder att det är fritt fram för den giftaslystna kvinnan att knäböja & fria! Den 24:e Februari är det skottdagen, och enligt gammal tradition är detta den enda dag som kvinnan får fria till sin utvalda!:) Och om frieriet avvisas ska mannen ge kvinnan 12 par handskar eller strumpor av silke!...

Så kvinnor kom igen nu!!!!

Ne nu måste jag avsluta för idag, ha en goder dag tillsammans alla goda, glada folkens!Kramen till er från mig!

1 kommentar:

  1. Tack!för alla fina saker du skrev till mig om min blogg, jag blev så glad :) Vilket fint hus ni bor i!så charmigt:) Ha en riktigt härlig helg, kram jessica.

    SvaraRadera

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka