onsdag 29 juni 2011

Fixar dag!:)

Hallojs!

Ursäkta att det varit lite glest med inläggen men ni vet tiden...ja men man har ju bara ett visst antal timmar i vaket tillstånd, det har jobbats, körningar hit och dit, Hudvårds studio besök, frissan med oss alla, beachen jaa det är bara en liten del dagverksamheten!:)
Men... i morgon kära ni är det sista arbetsdagen innan semester veckan på Gotland, jippie!!!:) Skall bli sååå underbart gööööttttt!

I dag så har Elias varit på fotbolls skolan, Julius har varit med pappa på bussen, och jag och Engla har haft en tjejdag, fixat brynen, gått på second hand, fikat på Cafe Broms med svärmor/farmor och sen har vi alla grejats i håret!
På kvälls kvisten har vi haft hovslagaren här och fixat Bertils hovar, sen avslutade vi kvällen med ett kvälls dopp med medtagen kvälls fikakorg, jätte mysigt, lilla jag badade ej, alldeles för kallt!:))
Nu sover alla små gryn, jag har fixat tvätten, vill ju ha allt rent tills vi skall börja packa, far har klippt gräsmattan!

Nu blir det Die hard på 4:an, en gammal goding som man måste! Skall ta oss en te kopp o njuta av ledigheten som strax är här!:))

Tallbacka´s Loppis öppet från 19.00 i morgon Torsdag, välkommna skall ni vara!:)

Ha en fortsatt go kväll alla, kramizar Johanna på Tallbacka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka